fbpx
The Future in a Construction. WorldWide.

Zasebnost

Varovanje osebnih podatkov

Varovanje osebnih podatkov naših uporabnikov je pomembna skrb našega podjetja.

 

Malaja, podjetje za spletni marketing in druge storitve, Saša Mesarič s.p. (v nadaljevanju MALAJA, Saša Mesarič s.p. ali Malaja) vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. MALAJA, Saša Mesarič s.p. obdeluje zbrane osebne podatke uporabnikov za potrebe dostave naročila, statistike, za raziskavanje trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, obveščanje o poslanih pošiljkah ter za pošiljanje drugega reklamnega gradiva.

 

MALAJA, Saša Mesarič s.p. uporablja različne načine komunikacije z uporabniki kot so telefon, pošta, elektronska pošta, SMS in drugo. Pridobljene podatke Malaja obdeluje le za lastne potrebe do preklica privolitve uporabnika. V času upravljanja osebnih podatkov ima uporabnik možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v zbirki, ter lahko od podjetja Malaja zahteva trajno ali začasno prenehanje uporabe njegovih osebnih podatkov.

 

Vašega e-mail naslova nikoli ne prodajamo in ne dovolimo, da bi ga nepooblaščeno uporabila katerakoli tretja oseba. Kadar se odločite za prejemanje naših e-novic, je Vaš e-mail naslov varno shranjen v naši podatkovni bazi. Če e-novic ne želite več prejemati, jih lahko kadarkoli odjavite s poslano e-pošto na info@malaja.si s pripisom “odjava z e-novic” ali preko prejetih novic na dnu e-novic.

 

Za točnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, ne odgovarjamo.

Na naših spletnih straneh uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, neželenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov.

Z uporabo naših spletnih strani soglašate z objavljenimi pravili. O spremembah pogojev in pravil vas bomo sproti obveščali na naših straneh.

Za pravilno delovanje morate v svojem brskalniku omogočiti piškotke (cookies).

 

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhni paketki podatkov, ki se shranijo na vaš računalnik ko obiščete spletno stran. Ob naslednjem obisku se vsebina piškotka pošlje nazaj na strežnik. Z njihovo pomočjo vas naš strežnik “prepozna” ob naslednjem obisku. Prav tako pa z njihovo pomočjo strežnik “ločuje” med trenutnimi obiskovalci. Piškotke (ali podobne brskalne podatke, npr. Flash cookies) uporabljamo tudi za identifikacijo vsebin na strani. Brez omogočenih piškotkov ni mogoče opraviti nakupa na naši spletni strani, prav tako pa je onemogočenih več naprednih dejanj (npr: dodati izdelek v košarico), zato vas naprošamo, da omogočite sprejem piškotkov z naše spletne strani.

Piškotki niso novost v računalništvu. Vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih napravah: prenosnikih, računalnikih, tablicah, gsm in pametnih telefonih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do dokaj nenavadnih sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.
Brez uporabe piškotka namreč ni mogoče doseči, da bi si vas “brskalnik zapomnil”, ko obiščete gmail ali facebook….

 

Zakaj so piškotki potrebni?

Igrajo zelo pomembno vlogo pri zagotavljanju uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. S pomočjo piškotkov si spletno mesto zapomni obiškovalčeve izbire, nastavitve in izkušnje, rezultat tega pa je hitrejše delovanje, manj vpisovanja in nasploh bolj učinkovito in prijazno brskanje po spletu.

 

Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov

  • za spremljanje števila obiskovalcev, njihovih izbir in ogledanih strani uporabljamo ANONIMNO preštevanje, to pa nam omogoča stalno izboljševanje spletnih strani

 

Spisek piškotkov, ki jih uporabljamo

Veljavnost je do 30 minut po zadnjem kliku na naši strani, oziroma dokler ne zapustite strani.

Piškotki socialnih omrežji in zunanjih spletnih strani

Ime piškotka Opis Izdajatelj
datr Omogoča všečkanje in deljenje vsebine Facebook
reg_ext_ref Vtičnik Facebook Facebook
reg_fb_gate Vtičnik Facebook Facebook
reg_fb_ref Vtičnik Facebook Facebook
_utma Statistika ogledov spletne strani Google
_utmb Statistika ogledov spletne strani Google
_utmc Statistika ogledov spletne strani Google
_utmz Statistika ogledov spletne strani Google
NID Vtičnik Google +1 Google
PREF Vtičnik Google +1 Google
is_unique Statistika ogledov spletne strani StatCounter