Zagotovite si varno in učinkovito pošiljanje paketov

Čeprav morda na prvi pogled popolnoma enostavno opravilo, pa pošiljanje paketov zahteva precej več truda in angažiranja. Če seveda želite, da vaša stranka dobi popolno pošiljko v zglednem času od samega naročila. Uspeh vaše spletne trgovine namreč se zdaleč ni odvisen le od izdelkov, ki jih ponujate. Ti so namreč lahko zares odlični, vendar če do stranke pridejo z zamudo ali še huje, poškodovani, lahko podjetje kaj kmalu začne izgubljati na svoji kredibilnosti.

Zato se vedno več uspešnih lastnikov podjetij, ki svoje produkte ponujajo na spletu, odloča za najem strokovnega izvajalca, ki poskrbi za brezhibno shranjevanje, pakiranje in seveda tudi pošiljanje paketov. S pomočjo našega fulfilment centra Malaja boste poskrbeli, da bo čisto vsak kupec pravočasno prejel svoj naročeni paket. V brezhibnem stanju, seveda.

Ažurnost, natančnost in dobra odzivnost

Pošiljanje paketov je le ena od storitev, ki jih za vas opravljamo. Smo strokovni izvajalec celostne ponudbe skladiščenja, pakiranja in odpremljanja paketov. Svojo vrhunskost vzdržujemo z ažurnostjo, natančnostjo in neverjetno hitro odzivnostjo. Z vaše strani prejeta naročila bomo še isti dan zapakirali v primerne embalaže, jih opremili z vsemi potrebnimi podatki naslovnika in nato tudi hitro odpremili po vseh koncih Slovenije ter v vse države Evropske unije.

Se sprašujete, kako je to mogoče? Zahvaljujoč naši celovitosti namreč pri nas varno in v primernih pogojih shranjujemo tudi vaše produkte, ki so nam zato takoj pri roki. Ker smo specializiran fulfillment center, pa imamo pripravljeno tudi vse potrebno za pakiranje. Vaša edina naloga je, da nam sporočite, kaj, koliko in kam moramo poslati. Vse ostalo pa bo za vas opravila naša strokovna ekipa.

Standardizirano in utečeno delo

Delo v našem pakirnem centru je nastavljeno na maksimalno učinkovitost. Da bi dosegli kar najboljše rezultate, smo delo standardizirali in optimizirali. To smo dosegli tako, da smo posamezne delovne naloge karseda jasno definirali, pri svojem delu pa se držimo ustaljenega postopka.

Vaša naloga je, da svoje izdelke dostavite v naše skladišče in nas redno obveščate o seznamu naročil. Ta proces pa je mogoče tudi avtomatizirati, če seveda to želite. Vse ostalo za vas opravimo mi – shranjevanje, pakiranje izdelkov in pošiljanje paketov. Zagotavljamo vam, da bodo vaši izdelki karseda hitro in varno prispeli v roke kupcev.

S samo naravo in načinom dela v skladiščno-pakirnem centru že zelo dobro poznamo, saj smo si skozi leta uspešnega opravljanja naše storitve pridobili kar nekaj praktičnih izkušenj. Tako hitro prepoznamo morebitne napake in težave, ter jih še hitreje odpravimo ali pa se jim kar izognemo. Ker pri nas šteje čisto vsak član ekipe, veliko vlagamo tudi v trajnost in dolgoročno sodelovanje. Med seboj se dobro poznamo in si pomagamo, rezultat pa je vrhunsko opravljena storitev.

Z nami do boljših rezultatov

Z našo pomočjo se vam nikoli več ne bo potrebno ukvarjati z iskanjem primernih prostorov za skladiščenje izdelkov, ki so poleg vsega tudi relativno dragi za najem. Izognili se boste tudi dolgotrajnemu pakiranju in urejanju vsega potrebnega z dostavnimi službami. Pridne roke naših zaposlenih bodo namreč strokovno in nadvse vrhunsko opravile svoje delo, vi pa boste pri tem prihranili tudi veliko dragocenega časa in denarja.

Samo pošiljanje paketov je lahko kar precej zamudno opravilo. Še posebej takrat, ko dobite kakšno večje naročilo. To pa je seveda hkrati tudi znak, da vam prodaja dobro teče, zaradi česar imate še toliko več dela s tega področja. Iskanje novih zaposlenih samo za potrebe pakiranja je popoln nesmisel, zato vam svetujemo, da se odločite za najbolj optimalno rešitev – skladiščenje, pakiranje in pošiljanje paketov zaupajte zanesljivemu podjetju.

Vi boste tako lahko brezskrbno in natančneje opravljali vse potrebno za vaš posel, mi pa se bomo ukvarjali s tem, kako najbolj učinkovito naročene produkte dostaviti vašim strankam. Ker smo popolnoma prepričani v kakovost naših storitev vam zagotavljamo, da boste skupaj z nami dosegli zares zavidljive poslovne rezultate.