fbpx
The Future in a Construction. WorldWide.

Pošiljanje paketov

Zaupajte nam pošiljanje vaših paketov po Sloveniji in tujini

Imate spletno trgovino z izdelki, pa vam veliko časa in stroškov vzamejo skladiščenje izdelkov, njihovo pakiranje, opremljanje paketov in pošiljanje oziroma dostava? Mi smo tu za vas! Pošiljanje paketov je le ena od naših storitev, saj vam nudimo zares vrhunsko in celovito rešitev za odpremo vaših izdelkov. To pomeni, da jih varno skladiščimo, pripravimo vse potrebno za pakiranje, izdelke zapakiramo v primerne embalaže, jih opremimo s podatki naslovnikov in hitro odpremimo po vseh koncih Slovenije ter v vse države Evropske unije. Naš center vam tako nudi vrhunsko rešitev za odpremljanje izdelkov, saj se vam odslej ne bo treba ukvarjati ne s pakiranjem ne z dostavnimi službami. Vse našteto bo za vas opravila ena in edina – naša ekipa!

Pošiljanje paketov je lahko kar zamudno opravilo. Še posebej, če je izdelkov več, če vam prodaja dobro teče in če imate vi sami preprosto preveč dela z drugimi stvarmi, ki so prav tako zelo pomembne za vaš posel. Namesto da plačujete dodatne ‘roke’, ki bi pakete zapakirale, ter se ukvarjate z iskanjem ugodnega in zaupanja vrednega ponudnika poštnih oziroma dostavnih storitev, se odločite za naš fulfillment center, kjer boste dobili vse na enem mestu. Vse našteto bomo za dostopno ceno opravili mi, vi pa boste na ta način optimizirali tako stroške kot celoten proces prodaje vaših izdelkov. Mar ni to odlično? Prepričani smo, da boste v nas našli zanesljivega partnerja za dolgotrajno sodelovanje, pošiljanje paketov je namreč nekaj, kar počnemo z največjim veseljem, predvsem pa hitro in strokovno.

Imate spletno trgovino in želite prihraniti pri stroških pakiranja in osebja?

Nimate prostora za pakiranje ali se vam ne splača plačevati osebe za pakiranje? Bi radi bili brez skrbi, da vam ni potrebno vsak dan pakirati in dostavljati paketov dostavni službi?
NUDIMO VAM
UGODNE CENE, HITRE IN AŽURNE STORITVE
Prihranite na stroških pakiranja in pošiljanja. Naročila še isti delovni dan spakiramo in oddamo dostavljavcu.
POŠILJAJTE PO EVROPI
NUDIMO POŠILJANJE NA TUJE TRGE

Naša prednost je, da z nami lahko pokrivate več različnih trgov. Pošiljamo v vse države Evropske Unije.

Vi prodajate.
Mi skladiščimo, pakiramo in odpremljamo.
VSAK DAN POŠLJEMO

VSE VEČ IN VEČ PAKETOV ZA NAŠE STRANKE

Smo profesionalni v tem, kar počnemo. Dovolite nam, da skladiščimo in pakiramo tudi za vas. Naj bodo vaši stroški manjši, učinkovitost pa večja.

PAKIRNI CENTER MALAJA

Kako poteka delo?

Delo v našem pakirnem centru poteka po ustaljenem postopku. Ker imamo z njim že kar nekaj izkušenj, lahko vnaprej predvidimo tudi morebitne težave ter se jim zato tudi lažje izognemo. Vaša naloga je le, da svoje izdelke dostavite v naše skladišče in nas redno obveščate o seznamu naročil (ta proces lahko tudi avtomatizirate), shranjevanje, pakiranje izdelkov in pošiljanje paketov pa prepustite nam. Vsak dan znova bomo poskrbeli, da bodo vaši izdelki hitro in varno prispeli v roke kupcev.

Naš fulfillment center na področju pakiranja in pošiljanja izdelkov oziroma paketov orje ledino. Odločili smo se, da na enem mestu ponudimo čim več storitev oziroma zavidljiv paket storitev, ki so vam dostopne po ugodnih cenah. Nimate prostora za svoje izdelke? Brez težav jih hranimo mi, saj imamo na voljo dovolj prostora za skladiščenje najrazličnejših izdelkov. Ne bi radi zapravljali časa za pakiranje? V tem smo izredno hitri in učinkoviti. Sem vam ne ljubi pregovarjati z dostavnimi službami? Ponosno smo na to, da vam lahko ponudimo izredno hitro dostavo paketov. Pošiljanje paketov je, verjeli ali ne, naša velika ljubezen, lahko bi rekli celo naše poslanstvo.

Pakete z izdelki dostavljamo po vsej Sloveniji, gremo pa tudi čez mejo. Vaši izdelki bodo z našo pomočjo prišli v vse države Evropske unije, in to izredno hitro. Dostava po Sloveniji je z našo pomočjo namreč mogoča že naslednji delovni dan, v tujino pa pakete dostavimo v roku od dveh do treh delovnih dni. Se vam zdi, da je kaj takšnega nemogoče? Pri nas ne! Pri svojem delu smo neverjetno učinkoviti, o čemer se lahko prepričate tudi sami. Zavedamo se, da je zadovoljen kupec najboljši kupec – takšen, ki se bo rad vrnil. Zato skrbimo, da vsak kupec naročen izdelek prejme karseda hitro in brez zapletov.

Ker se ves čas trudimo, da vam zagotavljamo naštete storitve na najvišjem nivoju, redno skrbimo tudi za naš odnos – z vami. Ves čas smo vam na voljo za nasvete, ki bi jih morda potrebovali. Naš pakirni center bo poskrbel, da bomo ves čas v stiku. Redno vas bomo seznanjali z vsem, kar se dogaja, hkrati pa vam bomo nudili tudi dragocene rešitve, saj smo se iz izkušenj naučili že marsikaj. Zaupajte nam – pakiranje in pošiljanje paketov sta naši prednostni dejavnosti. Prepričani smo, da boste z našimi storitvami zadovoljni.

Če morda razmišljate o tem, da bi skladiščenje izdelkov, njihovo pakiranje in pošiljanje paketov prepustili komu drugemu, smo tu za vas. Vabimo vas, da izpolnite kontaktni obrazec, nam prek nejga opišete svoje težave, vprašanja ali pa zgolj želite ponudbo. S konkretno individualno ponudbo se vam bomo oglasili v najkrajšem mogočem času, v kolikor bomo od vas potrebovali še kakšen podatek, pa se vam bomo tudi kar najhitreje oglasili. Dovolite, da vam pomagamo z našimi storitvami, ki so ugodne, vse so dostopne na enem samem mestu, hkrati pa boste z nami dobili zaupanja vrednega partnerja.

NAŠA PREDNOST

POKRIVAMO RAZLIČNE TRGE

Spakirane pakete odpošiljamo po vseh državah Evropske unije. Bi želeli izvedeti podrobnejše informacije? Kontaktirajte nas!

Dostava po Sloveniji, Avstriji, Italiji in Hrvaški je možna naslednji delovni dan (Next Day Delivery), v ostalih državah so paketi dostavljeni v 2-3 delovnih dneh.

Bi želeli pridobiti informativno in neobvezujočo ponudbo?

Pošlji povpraševanje

  Z oddajo povpraševanja se strinjam s splošnimi pogoji in prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko družba Malaja, podjetje za spletni marketing in druge storitve, Saša Mesarič s.p., kot upravljavec zgoraj vpisane osebne podatke obdeluje z namenom komuniciranja ter me po e-pošti ali telefonu kontaktira v zvezi s povpraševanjem. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

  Imate vprašanje za nas?

  Pogosta vprašanja in odgovori

  Kakšna je cena pošiljanja paketa?

  Zagotavljamo vam, da je pošiljanje paketov z našo pomočjo zelo ugodna možnost. Za ekskluzivno ceno vam namreč nudimo storitev pakiranja skupaj s pošiljanjem. Točna cena za en paket je odvisna od različnih dejavnikov, za najbolj točne podatke pa se obrnite na nas. Kmalu se vam bomo oglasili s konkretno ponudbo.

  Kakšni so pogoji glede teže in dimenzij izdelkov?

  V našem pakirnem centru skladiščimo, pakiramo in pošiljamo izdelke, katerih masa ne presega 5 kilogramov na enoto, hkrati pa izdelek ne sme biti večji od 1 m3. To pomeni, da nam lahko zaupate številne različne izdelke, ki jih bomo z veseljem sprejeli, jih pripravili na pošiljanje in potem tudi zanesljivo dostavili naslovnikom.

  Kaj se zgodi s pošiljkami, ki jih naslovnik ne prevzame?

  Paket se v primeru, da ga naslovnik ne prevzame, vrne v naš pakirni center. O situaciji vas obvestimo, vi pa se odločite, kako naprej. V vsakem primeru vam tudi takrat, ko se pojavi tovrstna težava, nudimo vso potrebno pomoč. Vedno znova se izkažemo za zanesljivega in zaupanja vrednega partnerja.

  Spodbude za zagon podjetij na problemskih območjih v letih 2020-2021. Več o projektu najdete tukaj

  Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
  www.eu-skladi.si