fbpx
The Future in a Construction. WorldWide.

O nas

Malaja je podjetje katerega primarna dejavnost je pakirni center za spletne trgovine, ki upravlja storitev pakiranja za druge spletne trgovine Fulfilment.

Vizija podjetja v naslednjih 5 letih je postati prepoznaven pakirni center za spletne trgovine, ki bo pakiral in pošiljal pakete v večinoma EU držav.

Poslanstvo podjetja je zagotavljanje pomoči podjetjem, ki s spletno prodajo želijo prodreti na tuje trge. Zagotavljamo jim servis s katerim  so na slovenskem in tujem trgu konkurenčnejši.  Malaja predstavlja nekakšnega mentorja/ambasadorja drugim podjetjem pri odpiranju novih trgov v EU. Skratka skrbelo  za rast drugih podjetij v okolju, kjer bi želeli povečati svoj tržni delež širom EU.

Slovenija s svojo idealno lego v Srednji Evropi je povezovalni pakirni center med zahodom in vzhodom. Tako lahko podjetja iz zahoda dajo svoje blago v pakirni center Malaja za spletne trgovine za vzhodni trg in obratno. Na tak način bo pakirni center pripomore tudi k boljši kakovosti življenja in dvigu standarda v Sloveniji in EU, kar je tudi agenda razvoja EU komisije in parlamenta.