Fulfillment center Malaja – zaupajte le najboljšim

Ste lastnik spletne trgovine, ki svojim strankam ponuja odlične in nadvse uporabne izdelke. Vaša spletna stran je popolno zasnovana, izdelki iz ponudbe prepričajo in vaš potencial nima meja. Potem pa se zatakne – nimate ustreznega prostora za skladiščenje in pakiranje naročenih izdelkov iz ponudbe. Prevzem paketov s strani dostavne službe zato stoji, stranke pa postajajo nezadovoljne.

A ne skrbite. Opisano je zgolj najbolj črni scenarij, ki pa se vam z nami ne more zgoditi. Malaja smo fulfillment center, ki poskrbi za kakovostno skladiščenje in pakiranje produktov vaše spletne trgovine. Lično zapakirane pakete pa nato tudi hitro in učinkovito razpošljemo do vaših kupcev. Svoje delo, prav tako kot vi, opravljamo zelo resno, z entuziazmom in željo po zagotavljanju kakovostne storitve. Z odločitvijo za nas bodo vse vaše skrbi odveč, rezultat pa zadovoljstvo vaših strank in posledično tudi boljši promet vašega podjetja.

Zakaj izbrati naš fulfillment center

Prav vsak ponudnik produktov na spletu se še kako dobro zaveda, da ustrezno skladiščenje in funkcionalno razpošiljanje naročenih paketov zahtevata ogromno dela, angažiranosti in pa tudi denarja. Problem nastane predvsem zato, ker bodisi nimate dovolj prostora za skladiščenje in pakiranje, bodisi pa je najem dodatnega osebja kar precejšen finančni zalogaj. Fulfillment center pa vam omogoči, da vse breme shranjevanja in razpošiljanja izdelkov prepustite strokovnjakom. Zahvaljujoč našemu zagotavljanju celostne storitve skladiščenja in pakiranja se boste lahko popolnoma brezskrbno posvetili svojemu delu, zaradi katerega ste priljubljeni med kupci.

Odločitev za pakirni center pa vas bo razbremenila tudi finančno. Za enako ceno, kot je po rednem ceniku dostavnih služb zagotovljena zgolj dostava izdelkov do vaših strank, boste pri nas dobili ekskluzivno tudi njihovo pakiranje. Dve ugodnosti za ceno ene. Poleg tega pa bodo pri nas izdelki shranjeni na varnem in suhem. Zaradi minimalnega transporta (zgolj nakladanje v dostavni kombi) in skrbnega ravnanja s paketi pa je manj možnosti za poškodbe. Storitev pakiranja in dostave paketov, ki jo zagotavljamo, je zato veliko hitrejša in cenovno znatno bolj ugodna.

Večja procesna učinkovitost

Naš fulfillment center združuje usposobljen in izkušen delovni kader, kar ključno prispeva k sami učinkovitosti procesa. Smo zelo organizirani, natančni, naše storitve pa ažurne in opravljene z veliko mero spoštovanja do skladiščenih izdelkov. Prav vsak naš zaposleni je pomemben člen verige, ki vam zagotavlja profesionalno storitev skladiščenja, pakiranja in dostave.

In kako poteka delovni proces v našem podjetju? Vi dostavite izdelke v naš fulfillment center, kjer jih ustrezno shranimo. Nato nam vsak dan pošljete seznam naročil. Ker pa se nahajamo v dobi tehnologije, pa se lahko poljubno odločite tudi za avtomatiziranje povezave obveščanja, ki omogoča samodejni prenos naročil. Tako vam še dodatno olajšamo vaše delo. Dobljena naročila nato spakiramo še isti delovni dan in pakete oddamo dostavljavcu. Neprevzeti paketi se vrnejo nazaj v naše skladišče, o čemer vas tudi obvestimo. Nato pa skupaj brez dodatnih zapletov rešimo nastalo situacijo.

Delujemo globalno

Ker se zavedamo, da uspešna podjetja poslujejo tudi onkraj meja naše države, vam nudimo tudi opcijo pošiljanja paketov na tuje trge. Glavna prednost našega fulfillment centra je, da lahko z našo pomočjo pokrivate več različnih trgov ter tako postanete še bolj uspešni. Vaše izdelke spakiramo in jih pošiljamo v vse države Evropske unije.

Zavzemamo se tudi za načelo Next Day Delivery, kar pomeni da bodo naročniki vaših izdelkov iz Slovenije, Avstrije, Italije in Hrvaške, te prejeli že naslednji delovni dan. V ostalih državah pa bodo paketi dostavljeni v roku od dveh do treh delovnih dneh.

Vsaka ponudba, ki jo pripravimo s koristniki naše storitve, je individualna. Tako se poskušamo karseda prilagoditi našim strankam, z našo celovitostjo pa izpolniti vsa vaša pričakovanja. Več rok naredi delo hitreje in bolj učinkovito. Z medsebojnim sodelovanjem lahko tako pridemo do višjega cilja in boljših rezultatov na trgu. Veselimo se že, da bomo skupaj z vami pisali zgodbo o uspehu.